Oratex

Az Air Guard Magyarország Kft. kínálatában már Magyarországon is elérhető az ORATEX UL600 és 6000 fólia repülőgépek borítására. UL600-as fóliák 600 kg-ig, 6000-es széria 6000 kg-ig. Fára, fémre, műanyagra.

Miért ORATEX? Színezett, UV álló, könnyű, biztonságos, könnyen javítható, tűzálló, 10 év garancia és még sorolhatnánk. EASA által jóváhagyott technológia beleértve a javítást is. (Ceconite is javítható vele, EASA approved.)

Az alapanyagok kereskedelmén túl vállaljuk repülőgépek fóliázását (átvásznazását) is, egyedi kalkuláció alapján. Cégünk gyártást végez nem karbantartást, ezért minden esetben szükséges a karbantartó szervezettel történő egyeztetés! Vállajuk részegységek burkolását is. (pl. csak horizontális- vagy vízszintes vezérsík, törzs, stb.)

Amennyiben Ön KIT repülőgépet épít és szeretné saját maga vásznazni, úgy kérésére bemutatjuk az anyag használatát. (Kizárólag UL repülőgépek építése esetén.) Biztosítjuk a teljes eszközkészletet, hogy saját maga elvégezhesse a vásznazást otthonában!

Script logo